Траурни услуги от Българска Погребална Агенция с повече от 17 години опит

Погребална Агенция Хермес не е просто поредната погребална агенция решила да спечели от мъката Ви. С нашия дългогодишен опит, приветлив и състрадателен екип, Погребална Агенция Хермес е първият избор за много семейства в София всяка година.

погребение-в-София

Организация на погребение в София

Погребална Агенция Хермес извършва цялостна организация на погребения в София и региона с цени от 684 лв. Разполагаме с луксозна катафалка Мерцедес S Class и превозваме опечалени със специализиран транспорт. Позвънете ни и ние ще Ви помогнем с всичко което можем в този тежък за Вас миг.

кремация-организация-цена

Организация на кремация

Цялостна организация на кремация от Погребална Агенция Хермес. Предлагаме голямо разнообразие керамични, мраморни, дървени и ПВЦ урни, осигуряваме луксозни урнови ниши в Централни Софийски гробища и в "Бояна Парк". Осигуряваме възможност за съхранение на урната в дома.

транспорт-с-катафалка

Транспортиране на починал

Погребална Агеция Хермес разполага със собствена луксозна катафалка Мерцедес и специализиран микробус за превоз на починали, както в цяла България, така и в чужбина.

репатрация-на-тленни-останки

Репатрация на тленни останки

Погребална Агенция Хермес предлага цялостна услуга по репатрация на тленни останки. Стриктно спазвайки изискванията за необходимите документи, както на изпращащата, така и на получаващата страна извършваме услугата в минимални срокове.

каменоделски-услуги-надгробни-паметници

Каменоделски услуги

Всеки надгробен паметник е уникален и той изразява значимостта на покойника и хората, които е оставил след себе си. Траурна Агенция Хермес изработва надгробни паметници, урнови плочи, изписва допълнителни имена, реставрира стари и повредени паметници, плочи. Паметниците може да изберете от каталог или да бъдат изработени по Ваш уникален проект.

панахида-панихида-организация-на-помен

Организация на панихиди

Панихида се отслужва на третия, деветия и четиридесетия ден от смъртта на починалия. Най-важна е панихидата на 40-я ден, тъй като тогава се извършва частен съд над душата, определящ нейното състояние до окончателния Страшен съд. Траурна Агенция Хермес осигурява жито, питка и червено вино, сладки соленки, бонбони и всичко необходимо за раздаване за Бог да прости.

поддръжка-на-гробни-места-наредба

Поддръжка на гробни места

По различни прични близките на починалите не винаги имат възможност да се грижат за гробното място - някои са в чужбина, в друго населено място или пък са трудно подвижни. Погребална Агенция Хермес осигурява абонаментна поддръжка на гробни места включваща почистване, озеленяване и засаждане на цветя. Добре поддържаните гробни места са предпоставка за по-чести посещения на обичаните ни близки!

За денонощни контакти с Погребална Агенция Хермес 0889 321 477